't Vliehout

Advies   

Canadese Kano   

WadDory Tan Tingo   

Tan Tingo EcoSloep   

WadDory Tan Tara   

Badboot   

Roei-zeilsloep   

Contact   

Tan Tingo EcoSloep

Technische gegevens
Lengte o.a.:5.95 mLengte w.l.:4.80 mBreedte:1.80 m
Diepgang:0.35 mGewicht:600 kg
E-motor:Elva 1100 Watt24 VoltAccu's4 x 12 V200 Ah

Energiezuinig
Vanwege de gestroomlijnde rompvorm kan met slechts 1000 Watt de maximum snelheid van 8 km/uur worden bereikt. De lichte, a-synchrone ELVA 1100 Watt/24 Volt elektro motor geeft meer dan genoeg vermogen. Dit betekent dat een klein accupakket van 4x12V/200Ah voldoende is om 6 uur op topsnelheid te kunnen varen. En met een oplaadtijd van maximaal 8 uur.Vaareigenschappen
Ze kan in kniediep water varen en probleemloos droogvallen op haar robuuste, extra zwaar uitgevoerde vlak. Of een leuk strandje opschuiven. Ruw water hoeft niet te worden geschuwd; ze is ontworpen voor de vaart op kustwateren, meren en grote rivieren (CE certificatie voor categorie “C”).

Trailerbaar
Mede door de lichte e-motor en het geringe accupakket is het totaalgewicht minder dan 750 kg. Ze laat zich daarom makkelijk door 1 persoon op een trailer zetten. U mag rijden met B-rijbewijs en ongeremde trailer.
Daarmee liggen alle Nederlandse en Europese vaargebieden binnen (vakantie) bereik.

Duurzaam en milieubewust
Het kleine accupakket van slechts 4 accu’s betekent een geringe belasting van het milieu en voor U lage vervangingskosten. Vanwege het gestroomlijnde onderwaterschip veroorzaakt de Tan Tingo zelfs op topsnelheid nauwelijks golfslag. Vriendelijk voor het milieu en uw mede-watersporters.